si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Thursday, 7 July 2011

kenapa orang suke usha kita? ermmmm@_@

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

taraaaaaaaa....cemekom cemua..ello2 testing3 hihihihi ehem3 entri hari nih nk cite sal stalker??? err bukan2 tak kan la org cam aku nih ade stalker..ye x? huuuu ( kalo ade? naya!! hahaha) aku nk cite cam tajuk kt atas tu la..kenapa orang suke usha kita?? tapikan, x pelikkan soalan aku kan3????hihihi

usha atau bahasa lainnya, tengok...! ade banyak jenis..usha biase2 je, usha tajam, usha pelik, usha lame2, usha sekali je, usha 2 kali je, usha 3 kali je dan seterusnya..kalo nk tulis sume nombor sampai sudah x abis..mau esok plak sambung hahahaha :P

yang menjadi persoalan aku nih untuk kategori usha pelik n lama2.. hurmmm jenuh aku memikirkannya...@_@

haaa..sebagai bukti..kat atas tu gambar aku duk menung memikirkan masalah problem nih hahahahhaa :P

aku bukan ape..cume aku pelik plus bengang plus hot heart (ade ker?) bila org dok usha je..kalo usha tu sekejap xpe la jugak..ni usha dh la lame, pastu cam nk telan org, pelik je cara beliau mengusha kan diri beliau sehingga aku ase nak bg mkn pelempang je (cehh kononnya ganas la aku nih hahha) korang rasa kenape ye? aku nk je pegi tanya beliau yg berkenaan tapikannnnn...errmmm (takot!!! hahaha) bukan ape..yela dah la usha cam scary je..ni kan plak aku nk g tanya? uihhhh mintak simpang..kang x pasal2 keje dia hari2 tunggu kt simpang hua3...uihhh takot...kalo usha sambil memberi sedekah ke, zakat ke, tak pun kalo xnk bg sume tu pun tersenyumlah bila melihat ke arah ku (cewaahhhh bajet sume org suke aku la tu..wekk menyampah haha)

ok..kepada yang suke mengusha, teruskan lah usha..eh3 silap2..janganlah usha lagi, means jgn usha pelik camtu lah..usha lah biase2 je..kalo nk ngorat, kena lah gentleman, jgn jg pengusha or stalker yg berjaya ye (mcm ade nk ngorat je..penampo arab kang nuru baru tahu hahaha) oleh itu, sekian sahaja pesanan penaja..twingggggg!!!!!!! :P

p/s: korang ade stalker tak? kalo ade, kena wat solat taubat hahaha :P

5 comments:

Asyieq-iN Rkey said...

zip ko xtutp kot...wakakkakka

nuruhuda_329 said...

wah3..byk plak aku pkai sluarkan..pkai kain kotttt..xkan kain terangkat hua3 ;p

Fluke 41 said...

mnat kot

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/.. pls

nuruhuda_329 said...

fluke 41: kalo minat bukan cam tu caranya..bg la bunga ke hua3;p
husin: will follow :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...