si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 15 July 2011

berita GEMPAR!!!!!!!!!!

bila jemari lembut menekan keyboard^-^


aku offline sabtu and ahad, pegi KL ade program kat sana...ikot bos heehee kita jumpa after ahad ae...isnin maybe huhu papai semua, doakan aku selamat pegi dan balik tau Aminnn ^-^
tu je lah berita GEMPARNYA hik3 jgn marahhh ;p

p/s: pegi ngan rumet aku jugak cik fizah yg dlm gambar kt ats tu hihihi

2 comments:

Fezul Fadhley said...

igtkan dye tgalkan rumet dye.. hehex

nuruhuda_329 said...

hehehe xde lah..d bawa bersama hehhee

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...