si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tuesday, 12 July 2011

aku punya cita-cita hui3

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

assalamualaikum semua...selamat pagi hehehe..dah bekpes dah? makan ape pagi nih?sti korang mkn mkanan yang berkhasiatkan pagi2 nih hehehe...tp aku lagi berkhasiat heee...aku pagi nih mkn nasi lemak dengan milo ais (berkhasiat sungguh menu aku haha) sedap derrrr...tapi sekarang aku ngah pikir, disebabkan aku dah mkn makanan yang sangat berkhasiat di pagi2 hari nih, adekah aku akan mkn lagi time lunch nanti ermmm..korang ade cadangan? haha (tetiba mintak cadangan korang dgn selamber nya ahak)

haishhhh aku nih dah merapu keluar tajuk entri dah nih ngeeee----->

eh..jap2 bersambung after lunch tau..tungguuu toing3....


                                       iklan tengah loading...oink oink oink ^^'
@@@@@@@@@@@@@@________________@@@@@@@@@@@@@@@@@


taraaaa...hehehehe maap maap maap..tak dapat nak publish entri nih pagi td sbb tetibe tak de hujan tak de ribut petir, bos panggil masuk bilik dia lak adoiiii...(kena dgr ceramah beliau yg sangat berdedikasi tu ye hohoho) terpaksa la aku sambung entri ni after lunch..sbb pas dgr ceramah beliau aku ade keje yang perlu diselesaikan huhuhu...dan lagi satu yang bestnya en.bos telah belanja aku dengan member aku makan lunch tadi hahaha tak jadi nak diet sebab bos nak belanja (dia dh pesan dah masa dok dengar ceramah dia tu nti lunch dia nak belanja hihihi)..

ok berbalik pada entri merapu aku yang aku nak post pagi tadi ialah aku sebenarnya nak cite kat korang pasal cita-cita aku yang terpendam sekian lama nih...tapikan aku ase aku tak dapat kot nak capai cita-cita aku nih, sebab dah lari jauh dari bidang yang aku belajar huhuhu (sedeh sebenarnya nih T_T) tapi tak mengapalah...meluahkan yang terpendam nih kat blog nih pon jadilah..korang wajib baca tau hahaha (tetibe pakse korang, sengal aku nih hihihi)

ok, masa kecik2 dulu aku nak jadi ape tau, cube teka huhuhu tetiba lak malu nak bgtau (nak kena penyepak nuru nih, malu plakkk;p) aku nak jadi..ermmmmm scroll kt bawah lah heee ^^'

pramugari...hahahahaha...(err..korang jangan gelak ae, siyes nih) aku nak jadi nih..masa dulu2 la..sebab aku suke naik kapal terbang dan aku suke travel so, aku nak jadi pramugari la huhuhu (konon2 nya aku nih cantik bebenor and cukup inci sesangat la kannn hak3) 

seterusnya aku nak jadi--------->

cik pensyarah..pandai sangat la aku nih heee..ni cita-cita aku masa alam sekolah menengah..semangat ngah berkobar-kobar la katakan..cita-cita cam baik je..(hati masih suci dan bersih lagi time nih) hahaha


tapi sume cita-cita nih aku tinggalkan sepi disuatu sudut di penjuru dunia hatiku (aikk asal tetibe ayat kesusasteraan melayu keluar nih) hehehe semuanya aku tinggalkan sejak aku mula amik degree in human resource..so sekarang aku nak jadi manager human resource, boley tak? hehehe korang doa untuk aku tau..mekasehhh huuuuu ^^,Y

tu je lah setakat nih entri merapu dari aku, sekian terima kaseh hik3 ;p

p/s: setiap malam doa moga segala impian dan kejayaan mengiringi langkah ku Aminn ^-^

5 comments:

Prince Halilintar said...

semoga segala impian dan cita2 itu tercapai...

nuruhuda_329 said...

terima kaseh..moga kamoo juga begitu :)

s.i.n.o.s.h.a.e.y.u.s.o.f said...
This comment has been removed by the author.
nuruhuda_329 said...

mekaseh hehe :)

cik kumbang said...

gud luck :)

p/s:nak tahu cara lajukan speed broadband yg dah hbs limit??

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...