si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Monday, 11 July 2011

aku jadi promoter blog kengkawan hahahaha

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

assalamualaikum anda semua (cehhh tetiba aku nak skema plak) heeee ok3...entri nih aku nak buat promosi blog kengkawan aku (baiknya aku hahaha)..bukan aku tukar profession tau..saje nak merajinkan diri cikit hahahaha..tapi kan...er boley ke buat nih?abis kalo bukan kengkawan tu camne?nti xde yang buat demostrasi atau perhimpunan haram ke? kang ade yang mogok dengan aku kang hahaha untuk yang bukan kengkawan tu korang cari sendirik...baru adventure hui3...

ok untuk promosi nih, sila tekan link yang di sediakan untuk view blog diaorang hehehehe :P











ha...jap2 semputtttt..mencari link diaorang nih huuuuu.....tu la 10 blog yang sempat aku promote hari nih..yang belom di promote tu..tunggu next entri yang bila la plak tu ye...tapi TUHAN ajar kita bersabarkan? so, sabarrrr hehehehehe...k lah have a nice journey to see this ten blog huhuhuhu..papai cemua..selamat malam tuing3 :)

p/s: semua yang menjadi followers saya secara automatik (cewahhhh) menjadi kawan-kawan saya..terima kaseh untuk kamoo yang sudi berkawan dengan saya..arigato gozaimas (minah jepon sesat hak3) ^-^

8 comments:

Amanina Nasuha said...

pr0m0te la jgak belalang nie???heheh

nuruhuda_329 said...

okeh2..tggu next entri ae hehehe :)

siti kektus said...

sempuutt jugak.. heheeh :p

nuruhuda_329 said...

hehehe....cepat gi spital amik bantuan pernafasan huhuhuhu;p

Prince Halilintar said...

yup, baru nak jadi kawan ni...kembali menulis blog semula..singgah la dtg ye..tq

nuruhuda_329 said...

tq to be my friends hehehe :)

nurul asyikin(kak chik) said...

cik uda,,,,,aq yg fist tue,,hhahahhahh,,semput

nuruhuda_329 said...

hihihi sebab ko agak active la jugak hua3;p

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...