si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tuesday, 4 October 2011

seharian bersama seabad terasa =')

wiuuuuuu assalamualaikum korang..dah tido? tak remaja la tido awal awal nih..eh? hehe aku baru balik dari bersuka ria, bersuka suki jenjalan serata alam, sampai tak henggat dunia..tak reti reti nak balik..hahaha korang jangan contohi aku yang sangat cemerlang nih boley? hehe

hari nih seharian kuar with My Encik Bintang (MEB), cik rumet n encik ayie..best sangat dan mungkin nih memori terakhir sebelom aku berangkat pulang ke tanah air, eh cam dok obersea lak aku nih kan? ok berangan dok obersea kejap boley gitu? hehe dalam kegembiraan keluar bersama tu terselit jugak kesedihan melalui saat saat bersama..kekadang aku termenung memikirkan, ape yang aku buat nih? kenapa aku bersama mereka? adekah ini memori terakhir? sanggupkah aku berpisah dengan MEB nanti? owhh macam macam soalan bermain di fikiran..tapi aku abaikan..masih kuatkan hati untuk terus tersenyum dan tersenyum =')

perjalanan hari nih bermula dengan ke rumah mak angkat kitaorang kat kuala nerang..ok janji pukul sepuluh..pukul 11 baru encik2 lelaki sekalian datang amik..memang janji melayu..grrr rasa nak ngap je sorang sorang..setelah berdrama swasta kat sana kitaorang menuju ke kuala perlis untuk photoshoot hehehe...memang best giler..tapi sayang sunset takde sebab hari mendung je, tapi alhamdulillah sebab tak hujan eh..bape banyak tapi daaa =)

dekat kuala perlis lepak situ sampai malam..menikmati angin laut di menara jeti kuala perlis sambil dengar kisah cinta sang langit dan sang laut hahaha....then, makan kat secret reseipe thanks ayie sebab belanja kami kek yang sodapp sangat tu hihihi sampai naik muak aku makan..siap ugut lagi, kalo tak abis makan kena bayar sendiri..errr laju je aku telan kek tu ngeee naseb abis, alhamdulillah hehe

dah settle mempelahap kek kat secret reseipe kitaorang pon berangkat pulang..tapi tak pulang lagi..merendek plak kat pesta konvo UUM nih..yang best sebab leh naik buaian pusing kat funfair pesta konvo tu hahaha realease tension jap sebab masa semakin hampir ke garisan tamatnya...uwaaa memori hari ini terhenti selepas buaian tu berhenti...mungkinkah akan ada lagi kisah seperti hari ini? owhhh sedeh tetibe hahaha =P seharian bersama seabad terasa..semoga bertemu lagi di lain masa wahai sahabat ku juga kesayangan ku =')



p/s: nak tahu kisah cinta sang langit dan sang laut juga gambar gambar kami? tunggu entry seterusnya ye..MEB bercerita  huhuhu =)


                                             

1 comment:

nurbeena said...

Aiii...selamat berkenalan.
Follow akak pulak yer kat
kasehmia.blogspot.com

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...