si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Tuesday, 9 August 2011

bila turn aku lak nih? T_T sob3

assalamualaikum sayangs, nak cite sal kawen boley tak? agak2 batal pose tak? ke makruh je erk? hahahaha ni cite kawen yang sopan je ok, jangan korang pikir kuning2 ye ngeee...eh, kenapa aku tetibe nak cite sal kawen nih? buang tabiat ape bulan2 pose nih mane di buat orang kawen time nih..adeiiii pengsan dua saat heee...bukan nak kawen or dikawen kan tau, aku nak cite geng2 aku yang dah kawen..tinggal aku sorang je yang masih bujang sob3 bila lak turn aku nih? err..soalan ape yang aku sedang utarakan nih ayoyo!!!

dulu time sekolah menengah aku ade geng sehati sejiwa, 4 orang ahlinya termasuk aku, tapi diantara diaorang aku paling tua..tapi tua setahun je pon..err tak tua sangatkan? hehehe geng2 aku nih selalu cakap yang aku akan kawen dulu, sebab aku paling tua then kena bagi aku kawen dulu sebab tak leh langkah bendul..tapi sekarang ape kesahnya? aku di tinggalkan sendirian uwaaaa....tetibe cite sedih hahaha diaorang sume dah kawen tahun ni dan tahun lepas..dan yang sorang nih baru je selamat melahirkan baby baru2 nih..comel der baby dia hehehehe..nak baby lah..eh, boley ke? hahhahaa

yang ni baru kawen, bulan 7 hari tu :)


yang nih kawen awl tahun nih



ni suria, kawen tahun lepas, n
baru dapat baby hehehe


hehehehhee tu lah diaorang member2 aku yang dah ke alam rumah tangga..aku? err...tgok gambar bawah---->

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



aku pegi kenduri kawen je boley? huaaaa...keje aku pegi kenduri kawen je le yang mampu setakat nih huk3 tak boley kawen lagi sebab tak keje tetap lagi, rumah takde lagi, kete sendiri takde lagi..ermm banyak la takde yang paling penting pakwe tak de lagi ye...ulang suara..pakwe takde lagi...ok sekian terima kaseh baiii ngeee ^^'


p/s: encik bintang, bila nak kawen ae? eh, silap,,,salah pertanyaan ler...encik bintang sihat? lalalallala :p

9 comments:

epa princess muse said...

hehehe..xsabar tunggu giliran ko lak huda..bila la agknye aku dapat makan nasi minyak ko ye.e..next year dapat sorang lagi baby=)

epa princess muse said...

hehehe..xsabar tunggu giliran ko lak huda..bila la agknye aku dapat makan nasi minyak ko ye.e..next year dapat sorang lagi baby=)

My Name is Mar said...

Ha-ha-ha:D
Les r...
Malam masih muda..
Errr... Apa kaitan? Huhuhu..

BTW,jemput join segmen..
Musicbrilliant.com

Dari si ensem..
Ha-ha-ha:D

nuruhuda_329 said...

epa: hahahaha bawak bertendang..tggu yek..lambat cikit..sebab calon xde hahah:P

mar: haah la kan...muda lagi ar..cehh tetibe ngaku muda hahaha

will join your segmen :)

deekay said...

sama2 lah kita. saya nk kat org tu, org tu yg x nk saya, nk wat camner,huuhu T_T

nuruhuda_329 said...

ololololo...ciannya kisah hidup kita huaaa :'(

Far8 budak baik said...

hahahaha gedik sungguh lahh
akak..NF nak jugakkk..
mane bolehhhhhh...
agagaga

nuruhuda_329 said...

hahahahhahha..cepat g kawen sekarag hua3

SITI NOORNADIYANA said...

ada jodoh tak ke mane insyaAllah. :)

kunjungan bls & yana follow sini. :)

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...