si cantik n si ensem saya ^-^

boleh like nuru kat sini tuing3 ^-^

ini nuru!!! heeee ^-^

Friday, 17 June 2011

my setawar dah besar^-^

bila jemari lembut menekan keyboard^-^

setawar masa kecik..masa mula2 dpt :)
tadaaaaa setawar dh becarrr hik3
wiiiiiii~~~tudiaaaa....my setawar udah besaq..huhuhu apesal aku tibe2 ckp utara nih???adeiii hihihi tuko2...ermm hari tu balik kampung first sampai sti la tgok my setawar nih...al maklom lah sgt bmakna pokok nih..pemberian dari seseorg yg sgt istimewa ms hr jadi aku hihihihi..pelik kan??? x penah ade or  jarang lah kalo hari jadi bg pokok...selalunya org bg adiah teddy bear ke, jam rolex ke (wahh demand haha) tp aku unik seunik name aku sbb aku dpt adiah pokok setawar..org istemewa tu ckp dia xleh nk bg adiah besar2, so dia bg adiah pokok setawar nih..sebab nti dia akan membesar huuuuu sweet kan dia hik3 so korang kalo nk bg adiah kt awek or pakwe bg la adiah pokok ok..jgn pokok kayu jati plak..kang jenuh nk nunggu beso..berjanggut la..hahahahhaaha...acctually entri nih aku dh bg cadangan adiah hari jadi utk korang yg selalu sgt buntu bila nk bg adiah besday huuuuu baik x saya??? angkat tangannn hehehe ;p pasni nti balik kampung time raya ni lak sti setawar ag besar...wahhhh x sabar nk balik kampung jmp setawar huhuhuhuhuhu....

p/s: terima kasih untuk org yg sgt istimewa dihati nih..syg kamoo ^-^

3 comments:

Angah Sempit said...

hahaha,2 ker pokok istmewa ko,udoh beso upenye yea

nuruhuda_329 said...

hehehe...udoh beso..dh selamat d bw pulang ke kuala kangsar sem lepas huuuuuuuuuuu;p

Anonymous said...

saya pon dpt setawar gak tapi dah mati...ha3~~~

jom2 kita pegi pulau naminara ae amek tiket kat sini tuing3~~^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...